Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@21:30:05 GMT

گشایش مسیر جدید توسعه روابط ایران و عراق

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۱۰۵۲

گشایش مسیر جدید توسعه روابط ایران و عراق

رییس کمیسیون گردشگری، اقتصاد هنر و اقتصاد ورزش اتاق بازرگانی سنندج با اشاره به نگاه رؤسای جمهور دو کشور ایران و عراق در نشست چند روز پیش تهران، گفت: مسیر جدیدی پیش روی توسعه روابط ایران و عراق گشوده شده و در این میان نقش استان کردستان کلیدی و تاثیرگذار است.

به گزارش ایسنا، نجیب اداک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گردشگری سلامت کشور برای دستیابی به چشم‌انداز پیش‌بینی شده نیازمند حضور و همراهی رسانه‌های بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گردشگری سلامت به عنوان یکی از بازارهای پردرآمد جهان می‌تواند با توجه به اشتراکات فراوان ایران و عراق به فرصت مغتنم گسترش همکاری تهران و بغداد در بخش گردشگری و تجارت دوجانبه تبدیل شود.

اداک افزود: جمهوری اسلامی ایران با توسعه دانش پزشکی متخصصان خود و بهره‌مندی از پزشکان و جراحان متخصص و فوق تخصص مقصد بسیاری از مردم کشورهای همسایه از جمله عراق برای درمان بیماری‌های لاعلاج جسمی یا انجام اعمال جراحی پیشرفته است.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج بیان کرد: آمارهای جهانی، صنعت گردشگری را دومین صنعت پردرآمد می‌خواند و از حوزه سلامت به عنوان سومین بازار پردرآمد در جهان یاد می‌شود که در کشورهای پیشرفته بیش از ۱۰ درصد از تولید ناخالص ملی را تشکیل می‌دهد.

اداک با اشاره به نقش مهم رسانه در توسعه بازار گردشگری سلامت کشور، گفت: ارتباطات همواره در معرفی ظرفیت‌های یک منطقه نقشی تاثیرگذار و اثربخش دارد.

وی در پایان حضور تیم ایران مدیکال (اولین رسانه گردشگر سلامت) و ایجاد مسیری جدید در حوزه رسانه‌ای صنعت گردشگری سلامت ایران را فرصت مغتنمی برشمرد و اظهار کرد: ایران مدیکال به واسطه دغدغه و شناخت مناسب از بازار می‌تواند در توسعه این مسیر نقشی جدی ایفا کند و لازم است بخش دولتی زمینه رشد آن را فراهم کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري سلامت منطقه کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۱۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • توجه ویژه رسانه‌های عربی به سفر «مهم» بارزانی به ایران
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است