Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر شهامتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به لزوم تداوم امور در پلتفرم‌های مجازی در شرایط کرونایی اظهار کرد: نگهداری فعالیت‌های مختلف سازمانی در زمان اپیدمی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که یک سیستم حرفه‌ای انجام می دهد. در همین راستا اعضا و واحدهای فناور پارک علم و فناوری به‌محض شیوع ویروس کرونا تمامی فعالیت‌ها، جلسات و ارتباطات خود را سریعاً به‌سمت برگزاری مجازی منتقل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به جرأت می‌توان گفت فعالیت پارک دانشگاه آزاد حتی در ایام تعطیل متوقف نشد و این امر حاصل برنامه‌ریزی و انتقال فعالیت در بستر فضای مجازی و آنلاین بود که این موضوع مهم با همکاری شرکت «آداک فناوری وستا» مستقر در پارک انجام شد.

مدیر عامل شرکت «آداک فناوری وستا» بیان کرد: این شرکت مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مقابله با شیوع و گسترش کرونا، به ارائه پلتفرم آموزش آنلاین با جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا در این مدت اقدام کرده است.

شهامتی درباره سامانه آموزش آنلاین این شرکت گفت: سامانه ی «آداک آکادمی» با قابلیت پشتیبانی کلاس‌های متعدد با تعداد بالای دانش‌آموزان و دانشجویان هر کلاس و فراهم‌سازی قابلیت‌های مشابه کلاس‌های درسی مانند «وایت برد»، امکانات گسترده‌ای جهت استمرار امر آموزش در کشور، فراهم کرده است.

وی ادامه داد: این شرکت با تکیه بر توصیه سازمان جهانی بهداشت مبنی بر قطع کردن زنجیره انتقال با کاهش اجتماعات فیزیکی به جهت پایان یافتن هرچه سریع‌تر این پاندمی جهانی، با تلاش‌های مستمر موفق شد تا این سامانه را در کمترین زمان ممکن و با امکاناتی کامل در اختیار عموم قرار دهد.

مدیرعامل شرکت آداک فناوری وستا تأکید کرد: با توجه به شیوع گسترده بیماری کرونا، تاکید بر عدم خروج افراد از منازل مگر در صورت لزوم، و افزایش استفاده عموم از اینترنت به‌ویژه جهت برگزاری کلاس‌های آنلاین، با درگیری شدید پهنای باند و کاهش سرعت چشم گیری در اینترنت کشور مواجه هستیم. لذا برآن شدیم تا با ایجاد سامانه‌ای که با اشغال حداقل پهنای باند امکان برگزاری کلاس‌های آنلاین با کیفیتی مناسب‌تر را فراهم می‌آورد، کمکی در این شرایط بحرانی به جریان آموزش کشور ارائه کنیم.

شهامتی افزود : سامانه «آداک آکادمی» با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا ، با طراحی کاملا بر پایه وب و تنها با استفاده از مرورگرهای رایج، امکانی را جهت سهولت در استمرار فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی و حتی برگزاری وب سمینار و جلسات مجازی شرکت‌ها، فراهم کرده است. یکی از مهم‌ترین مزایای این سیستم دسترسی آساده و بدون نیاز به آماده‌سازی نرم افزاری است که باعث می‌شود هر فردی در هر سطحی از آشنایی با سیستم‌های نرم افزاری به‌راحتی وارد جلسات و کلاس‌های آموزشی این سیستم شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیران واحدهای دانشگاهی، مدارس و آموزشگاه‌ها، برای راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی خود می‌توانند به پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

358 / 167 سامانه آنلاین آموزش سامانه کلاس مجازی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد آداک فناوری وستا آداک آکادمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سامانه آنلاین آموزش سامانه کلاس مجازی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند